PALVELUT

Rewell on sinulle, joka haluat panostaa hyvinvointiisi. Olipa tavoitteesi sitten lihaskunnon parantaminen, liikkuvuuden lisääminen, tai painon pudottaminen, meiltä löydät varmasti tavoitettasi tukevan tavan liikkua!

KUNTOSALI

Käytössäsi kuntosalillamme on huippulaadukkaat Technogym-laitteet, jotka tarjoavat turvallisen ja tehokkaan treeniympäristön. Kuntosalimme tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja välineitä, joiden avulla voit kehittää sekä lihas- että kestävyyskuntoasi.
Meiltä löydät sekä painopakallisia - että levypainotäytteisiä laitteita. Vapaapainoalueella on runsaasti erilaisia tankoja, käsipainoja, kahvakuulia ym. pienvälineitä. Cardiolaitteissamme on mm. valmiita treeniohjelmia, joita kaikki jäsenemme pääsevät hyödyntämään. Kuntosalimme on suunniteltu tukemaan kaikenkuntoisten treenaajien tarpeita, olitpa sitten aloittelija tai kokenut kuntoilija. Olemme aina valmiita auttamaan sinua laitteiden käytössä ja antamaan vinkkejä treenaamiseen.

Jäsenillämme on käytössä myös MyWellness-sovellus. Sovelluksesta löydät valmiita treeniohjelmia, voit seurata aktiivisuuttasi, tallentaa tekemäsi treenit tai luoda vaikkapa kokonaan oman treeniohjelman. Myös personal trainerin tai fysioterapeutin sinulle tekemät ohjelmat löydät sovelluksesta. Liittyessäsi saat linkin, jonka kautta pääset kirjautumaan sovellukseen ja saat sisällöt käyttöösi.

Ohjatut tunnit

Ohjatut pienryhmätuntimme tarjoavat tehokasta ja monipuolista treeniä yhdessä muiden kanssa, olipa tavoitteenasi sitten lihaskunnon - tai aerobisen kunnon kehittäminen, painonpudottaminen tai kunnon ylläpitäminen. Pienryhmätunneilla saat tehtyä ammattitaitoisen valmentajan ohjauksessa tehokkaan treenin kannustavassa ilmapiirissä. Koska ryhmät ovat pieniä, jokaisella on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta ja motivointia. Meiltä löydät mm. Suomen ainoan täyden konseptin Skillrun-bootcampin! Hikeä pintaan tuovat lisäksi Skillrow-soututuntimme. Lihaskuntoa ja voimaa pääset kehittämään Crosstraining- ja pilatestunneillamme. Kehoasi huollat Mobility Circuit- sekä joogatunneilla.

Virtuaaliohjattujen tuntiemme avulla voit treenata milloin tahansa. Voit valita laajasta valikoimasta erilaisia tunteja, jotka sopivat aikatauluusi ja treenitavoitteisiisi. Saat samanlaisen tehokkaan treenin kuin ohjatulla tunnilla, mutta voit suorittaa sen itsenäisesti milloin tahansa omien aikataulujesi puitteissa.
Jäsenemme voivat tehdä virtuaaliohjattuja tunteja myös esimerkiksi kotona tai mökillä TÄÄLTÄ (vaatii kirjautumisen Mywellnessiin ja voimassa olevan jäsenyyden kuntokeskukseemme).


PERSONAL TRAINING

Personal training -palvelumme ovat täydellinen valinta jos haluat yksilöllistä ohjausta harjoitteluusi. Kokeneet ja ammattitaitoiset valmentajamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kehittymään nopeammin. Treeniohjelmien lisäksi saat halutessasi myös ravintovalmennusta ja muita vinkkejä terveelliseen elämäntapaan. Henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat parhaan mahdollisen tuloksen treeneistäsi ja voit samalla lisätä omaa tietämystäsi terveellisistä elämäntavoista.

Jäsenemme voivat varata PT-palveluita suoraan sovelluksestamme. Mikäli et ole jäsen, ota yhteyttä info@rewellclub.fi

Tutustu valmentajiimme

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on liikkumisen ja hyvinvoinnin edistäminen, toimintakyvyn lisääminen sekä elämänlaadun parantaminen kivuista huolimatta. Lisäksi tärkeää on vammojen ennaltaehkäisy, asiakkaan kehittymisen tukeminen ja tavoitteisiin pääseminen, oli kyse sitten lajiin paluusta tai kivuttomasta arjesta. Kuntoutussuunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, jonka pohjalta rakennetaan yksilölliset ja asiakkaan tavoitteisiin vievät harjoitteet. Panostamme aktiiviseen fysioterapiaan, jonka tarkoituksena on lisätä asiakkaan minäpystyvyyttä ja rohkaista liikunnalliseen elämäntapaan.  Aktiivinen fysioterapia sisältää terapeuttista harjoittelua, joka on rakennettu asiakkaan tavoitteiden, toiveiden ja tutkimustiedon perusteella. Lisäksi tukena voidaan käyttää manuaalista terapiaa tukemaan harjoittelua. Aktiivinen ja yksilöllinen fysioterapia on tehokas tapa vaikuttaa erilaisiin kiputiloihin sekä elämänlaatuun. Fysioterapiaan saa tulla vaikkei kiputiloja olisi tai mihinkään kolottaisi. Fysioterapiaan kannattaa tulla myös, jos haluat aloittaa liikkumisen turvallisesti, parantaa toimintakykyäsi tai harjoitustekniikoitasi.

Fysioterapian ajanvaraus TÄÄLTÄ

Osta lisäpalveluita