henkilötietojen käsittely

SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA
Tämän selosteen tarkoituksena on antaa sinulle tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä tietoa siitä, miten ja miksi A-K Strength&Wellness Oy, jäljempänä REWELL kerää ja käsittelee henkilötietoja.

KÄSITTELYPERUSTE
Henkilötietojen käsittely ei ole sallittua ilman lainmukaista käsittelyperustetta. Tällainen käsittelyperuste voi olla esimerkiksi henkilön antama suostumus, sopimus tai lakisääteinen velvoite. REWELL:in käsittelyperuste on yleensä sopimus ja joissakin tapauksissa suostumus.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA
Käsittelemme henkilötietoja aina voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti, ja niihin on pääsy ainoastaan henkilöillä, joilla on työn puolesta tarve käyttää asiakasrekisteriämme.

Keräämme henkilötietoja voidaksemme palvella jäseniämme parhaalla mahdollisella tavalla ja tiedottaaksemme tarjolla olevista tuotteista ja palveluista.

Kun vierailet keskuksessa, rekisteröimme käyntisi. Tarjoamme käyttöösi myös digitaalisia työkaluja, joiden avulla voit treenata myös keskuksemme ulkopuolella ja tehdä varauksia pienryhmätunneille. Näiden palveluiden käyttö edellyttää henkilötietojen käsittelyä, sillä käyttääksesi palvelua sinun tulee kirjautua sisään omaan profiiliisi.

Henkilötietojen käyttö markkinoinnissa perustuu antamaasi suostumukseen.
Rekisterimme sisältää meille antamiasi tietoja kuten nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja jäsenyystyyppi. Emme kerää sinusta tietoja muualta kuin sinulta itseltäsi. Olet itse vastuussa tietojesi päivittämisestä.

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN
Emme luovuta henkilötietojasi muille tahoille ilman laillista perustetta. Tällainen peruste voi olla esimerkiksi viranomaistiedustelu, maksujen perintä tai vakuutuskorvaus.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA POISTAMINEN
Henkilötietojen kaikki käsittely tapahtuu EU/ETA-alueella. REWELL poistaa henkilötietosi pyynnöstä, jos peruutat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tai jos kiellät henkilötietojesi käsittelyn, eikä tietojen käsittelyyn ole painavaa syytä.

SINUN OIKEUTESI
Sinulla on oikeus tarkistaa henkilötietosi, pyytää meitä poistamaan tietoja ja rajoittaa tietojen käsittelyä. Lisäksi voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn (esimerkiksi peruuttamalla suostumuksesi tietojen käsittelyyn). Jos päätät käyttää näitä oikeuksiasi, toimimme pyyntösi mukaisesti ellemme ole velvoitettuja toimimaan toisin. Lähetäthän pyynnön sähköpostitse.

Mahdollisissa tietosuojalainsäädäntöön liittyvissä ongelmatilanteissa sinua auttaa tietosuojaviranomainen.